Onze Dienstverlening

WorkSmart Employment Agency

Tijdelijke en langdurige arbeid

Afhankelijk van uw huidige behoeften selecteren wij de meest geschikte medewerker voor u. Of u nu behoefte heeft aan kortdurende flexibele arbeid of een langdurige oplossing, wij passen ons aan naar uw wensen, voor zo lang als nodig is.

Werving en selectie

Soms wilt u direct iemand binnen uw organisatie verwelkomen. Dit kan zijn omdat er direct een klik is of omdat uw gevoel zegt dat u deze persoon meteen wilt aannemen. In dergelijke gevallen bieden wij de medewerker op een eerlijke en transparante manier aan. Wij vragen geen exorbitante van tevoren vastgestelde vergoeding voor deze situaties. Ons doel is om u te helpen, en samen bepalen we het tarief voor elke plaatsing.
WorkSmart Employment Agency

Personeelsplanning

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we methoden ontwikkeld om uw personeelsplanning over te nemen. U kunt zich als bedrijf richten op uw kernprocessen en hoeft zich geen zorgen te maken over zaken zoals personeelsplanning. We kunnen uw volledige personeelsplanning voor onze rekening nemen. Hierbij volgen we de regels van uw CAO en houden we rekening met uw interne voorschriften, indien van toepassing.

Opleidingen

We werken nauw samen met diverse partners. In de loop der jaren hebben we geleerd dat een goede opleiding in een productieorganisatie van essentieel belang is. Meer dan 50% van de medewerkers die in hun eerste jaar stoppen met werken, geven aan dat dit komt doordat er geen duidelijk opleidingsplan is. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een goed opleidingsplan. Daarnaast kunnen we u assisteren bij het opzetten van een pre- en onboarding programma.
WorkSmart Reconstructing Hiring
WorkSmart Reconstructing Hiring

Outplacement

Soms zit u samen met uw medewerker vast en lijkt er geen oplossing te zijn. Om onaangename trajecten te vermijden die zowel voor uw medewerker als voor uzelf tot onbevredigende resultaten kunnen leiden, willen we u graag ondersteunen. Wanneer werkgever en medewerker vastlopen en er geen uitweg lijkt te zijn, willen we u helpen. Wij geloven in de kracht van de medewerker en zijn in staat om de juiste match te maken tussen werkgevers en potentiële medewerkers.