Maak kennis met enkele van onze medewerkers

Work Smart Reconstructing Hiring

Justyna

Werken via WorkSmart is een fantastische ervaring. Het team is altijd vriendelijk en behulpzaam bij het vinden van opdrachten die perfect aansluiten bij mijn vaardigheden. Ik voel me volledig ondersteund tijdens mijn werkzaamheden, en het is geruststellend te weten dat ze altijd klaarstaan als ik vragen heb. Momenteel ben ik geplaatst bij een werkgever waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ik kijk ernaar uit hier nog jaren met plezier te werken.

Bert

WorkSmart heeft mijn carrière een nieuwe impuls gegeven. Na jaren in dezelfde branche te hebben gewerkt, zocht ik naar een frisse start. WorkSmart biedt mij de dagelijkse verantwoordelijkheid om mensen veilig naar het werk te brengen en op te halen, aangezien niet iedereen over eigen vervoer beschikt. Hierdoor ontmoet ik diverse mensen en voer ik dagelijks waardevolle gesprekken. De persoonlijke benadering en professionele begeleiding van WorkSmart hebben voor mij echt het verschil gemaakt.
WorkSmart Employment Agency
Work Smart Employment Agency

Peter

Als nieuwkomer op de arbeidsmarkt wist ik initieel niet wat ik kon verwachten. De begeleiding die ik heb ontvangen, heeft me geholpen om zelfverzekerder te worden in mijn rol. Nu, op mijn 21ste, ben ik een volwaardige procesoperator. WorkSmart heeft me niet alleen bijgestaan in het vinden van een geweldige baan die past bij mijn drukke schema, maar deelt ook mijn passie voor voetbal. We zijn zelfs samen naar enkele wedstrijden gegaan. Hun begrip en ondersteuning hebben mijn werkplezier en zelfvertrouwen aanzienlijk verbeterd. WorkSmart is voor mij meer dan alleen een werkgever; het voelt als een vriend die mijn dromen erkent en ondersteunt.