Anti-Discriminatie Statement voor Worksmart Company B.V.

Diversiteit en inclusiviteit

Bij Worksmart Company B.V. omarmen we de kracht van diversiteit en inclusiviteit als de ruggengraat van ons bedrijf. Wij zijn vastbesloten om een omgeving te creëren waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond, zich welkom, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Het is een belofte die we koesteren en diep in ons hart dragen.

Diversiteit als drijvende kracht

We erkennen dat onze kracht ligt in onze diversiteit. Ieder individu brengt unieke perspectieven, talenten en ervaringen met zich mee. Door deze diversiteit te omarmen, kunnen we samen groeien en bloeien. Werknemers, uitzendkrachten, partners en klanten van alle rassen, etniciteit, geslachten, leeftijden, religies, seksuele geaardheden, fysieke en mentale capaciteiten zijn waardevol voor ons. Ieder van jullie draagt bij aan de rijkdom van onze organisatie.

Inclusiviteit als hoeksteen

Inclusiviteit is de hoeksteen van ons bedrijf. We geloven dat iedereen gelijke kansen verdient en dat niemand mag worden buitengesloten op basis van wie ze zijn. Bij Worksmart Company B.V. verwelkomen we diversiteit niet alleen met open armen, maar we bieden ook een omgeving waarin iedereen zich gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. We stimuleren open communicatie, begrip en ondersteuning.

Een Belofte van gelijkheid

Als oprichter van Worksmart Company B.V., Nabil Iqrarouch, onderschrijf ik deze belofte van diversiteit en inclusiviteit met heel mijn hart. Ik ben vastberaden om ervoor te zorgen dat discriminatie, in welke vorm dan ook, geen plaats heeft binnen onze organisatie. Samen met ons toegewijde team zullen we actief werken aan het creëren van een omgeving waarin iedereen de kans heeft om te groeien, te leren en te excelleren.

Onze toekomst samen opbouwen

Onze reis naar diversiteit en inclusiviteit begint met deze verklaring. We zullen blijven streven naar een werkplek waar elk individu zichzelf kan zijn, zonder angst voor discriminatie. Samen zullen we een inclusieve cultuur opbouwen die niet alleen onze organisatie verrijkt, maar ook de gemeenschappen waarin we actief zijn.
We zijn toegewijd aan een toekomst waarin diversiteit en inclusiviteit niet slechts een slogan zijn, maar de kern vormen van wie we zijn en wat we willen bereiken.
We verplichten ons om voortdurend te leren, te groeien en te evolueren op weg naar een meer rechtvaardige wereld. Het begint hier, bij Worksmart Company B.V. en het zal zich verspreiden naar elk facet van ons bestaan.
N.Iqrarouch
Founder, Worksmart Company B.V.