Ontmoet het team

Ontmoet het WorkSmart Team

Maak kennis met ons team en de unieke verhalen die elk van ons heeft bijgedragen aan de missie van WorkSmart. Wij geloven dat achter elke uitdaging een kans schuilt om de norm te veranderen en resultaten te behalen die verder gaan dan wat conventioneel wordt verwacht.
Welkom bij WorkSmart, waar we onze collega’s in de schijnwerpers zetten en laten zien hoe hun toewijding en diversiteit onze organisatie verrijken. Leer meer over de mensen die WorkSmart tot een inspirerende en innovatieve werkplek maken.

Nabil, Hiring specialist en oprichter WorkSmart

Welkom bij WorkSmart! Ik ben Nabil, de oprichter en Hiring Specialist met meer dan twee decennia ervaring in HR. Mijn passie voor het vinden van de perfecte match tussen individuen en opdrachtgevers leidde tot de oprichting van WorkSmart, een bedrijf dat innovatie omarmt en zich richt op mogelijkheden. Ons toegewijde team gelooft sterk in het overtreffen van traditionele verwachtingen en het benutten van elke uitdaging als een kans voor groei en collectief succes. Welkom bij WorkSmart, waar we samen grenzen verleggen voor het succes van individuen en organisaties.

Raymond, Sales Manager

Hey, ik ben Raymond, Sales Manager bij WorkSmart. Mijn leven draait om meer dan alleen werk. Ik haal voldoening uit avonturen zoals mountainbiken, online racen en snowboarden. Maar als ik aan het werk ben, breng ik diezelfde energie en toewijding mee. Met een open blik en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel luister ik naar anderen en zoek ik naar unieke oplossingen. En dat alles met een glimlach. Ik ben er trots op om deel uit te maken van het team bij WorkSmart, waar we streven naar succes met een persoonlijke touch.

Elias, Marketing & Branding Specialist

Ik ben Elias, Marketing & Branding Specialist bij WorkSmart. Dagelijks werk ik nauw samen met organisaties als COA, UWV en verschillende gemeentes zoals Meppel en Apeldoorn. Dit geeft me een kick omdat ik directe verandering kan bewerkstelligen en een positieve bijdrage lever aan de maatschappij. Het werken bij WorkSmart is geweldig omdat we samenwerken met organisaties die er echt toe doen. Als marketeer krijg ik de kans om bij te dragen aan iets groters. Mijn toekomstplannen? Ik ga me verdiepen in SEO/SEA om onze online aanwezigheid te optimaliseren, evenementen organiseren en duurzame klantrelaties onderhouden. Mijn missie? WorkSmart op de kaart zetten en positieve vibes verspreiden in de samenleving. Blijf op de hoogte voor meer geweldige dingen! 

Latifa, P&C Officer

Als People & Culture Officer bij WorkSmart ben ik de brug tussen onze medewerkers en de organisatie. Mijn rol omvat het bevorderen van een positieve werkomgeving en het leiden van projecten voor persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei. Mijn passie ligt in het opbouwen van sterke relaties, luisteren naar medewerkers en het faciliteren van een ondersteunende bedrijfscultuur. Ik geloof in een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen, wat niet alleen individueel succes, maar ook het succes van het bedrijf bevordert. Mijn toewijding is om blijvende impact te maken door groei en welzijn binnen WorkSmart te stimuleren.

Yosra, Recruiter

Hey! Ik ben Yosra, recruiter bij WorkSmart. Mijn dagen zijn echt nooit saai, want ik speur constant naar top talent, check cv’s, houd interviews en zorg ervoor dat de match tussen kandidaten en functies perfect is. Het mooiste aan mijn werk hier is de variatie in taken en het team waar ik mee samenwerk. We zijn super gefocust op diversiteit, niet alleen bij onze kandidaten, maar ook in ons eigen team. Die inclusieve werkstijl brengt echt een frisse wind in hoe we dingen aanpakken. 
Wat me echt drijft in deze rol is mijn passie om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Het is zo gaaf om unieke vaardigheden en achtergronden te ontdekken en te zien hoe ze bijdragen aan het succes van ons team en de hele organisatie. En werken bij WorkSmart betekent ook constant groeien en leren in deze dynamische omgeving.